Konkurs

Ciglana poziva umetnike i sve kreativne ljude na učešće u projektu „Spajalica“. Projekat ima za cilj da objedini sve vidove izložbenih formi i kreativnog mišljenja pod galerijskim krovom Ciglane. Poziv je otvoren za izložbe slika, skulptura, fotografija, instalacija, performanse, muzičke nastupe, predstave ali i debate na temu kulture,nauke, filozofije, kao i radionice različitih tipova. Izložbeni prostor Ciglane- „Art Depo“ galerija raspolaže velikim prostorom i daje priliku da se i dela većih dimenzija izlože publici. Program započinjemo od oktobra 2017. gde bi izlagački termini trajali po osam dana, sa preklapanjem sadržaja različitog medija. Sva dešavanja biće propraćena štampanim materijalom i medijski, a u planu su i Ciglanine mesečne novine koje će takođe objediniti sve aktivnosti. Ovim putem pozivamo i grafičke dizajnere koji bi se svojim grafičkim rešenjima kataloga i novina priključili Spajalici, kao i bendove sa autorskom muzikom.

Prijave na konkurs možete slati u toku celog trajanja Spajalice, a raspored izlagačkih termina praviće se mesečno u zavisnosti od broja pristiglih prijava.

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, do pet fotografija rada ili nacrt/skicu projekta i kratak opis samog koncepta na mail spajalica@ciglana.org.